به گزارش قدس آنلاین به نقل از خانه ملت، سید محمد موسوی درباره وضعیت ماشینآلات موردنیاز معادن، اظهار کرد: از آنجا که معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات به همه حوزهها و صنایع، خدمات ارائه میکند در نخستین اقدام با برگزاری جلسات مختلف با فعالان حوزه معدن نیازمندیها و کمبودهای این صنعت احصا شد. به طور مثال مطالعات ما نشان میدهد ما حدود ۱۵ هزار ماشینآلات فرسوده با ۲۰ سال عمر داریم. یعنی به مدت ۱۰ سال به جای اینکه سالانه ۵ هزار ماشین آلات از محل تولید و واردات تأمین شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دستگاه تأمین و واردات شده و برخی شرکتها مانند هپکو دچار مشکل بودند و چه بسا جلوی واردات نیز گرفته شده بود.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزیر صمت با بیان اینکه برای رفع این مشکل با ۲۴ شرکت تولیدی ایرانی مذاکره کردیم، ادامه داد: خوشبختانه طی این مدت ما حدود ۱۱۰ درصد افزایش تولید داشتیم و تولید امسال تاکنون به حدود ۲۵۶۰ دستگاه رسید اما این تعداد نیز کافی نیست و باید همزمان از ظرفیت واردات نیز استفاده شود که این موضوع را نیز تسهیل کردیم و تاکنون ۲۰۰۰ ثبت سفارش انجام شده است.
موسوی بیان کرد: در حال حاضر هیچ معدندار و واردکنندهای مشکلی برای واردات ماشینآلات معدنی حتی مستعمل ندارد در واقع ما امکان واردات ماشینآلات مستعمل تا ۵ سال عمر را نیز برای بازرگانان فراهم کردیم.
وی افزود: هرچند مجموع تولید و واردات در سال جاری به بیش از ۴۵۰۰ دستگاه رسیده است اما برای رفع کمبود این حوزه باید ۳ سال به صورت متوالی این اقدامات ادامه داشته باشد.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزیر صمت درباره ماشینآلات موردنیاز صنعت نساجی، گفت: پروژه نوسازی صنعت نساجی آغاز شده است، بخشی از تجهیزات موردنیاز نساجی ساخت داخل ندارد بنابراین فرآیند ورود شرکتهای مهندسی و تأمینکننده به این حوزه را فراهم کردیم همچنین جمعی از شرکتهای خوب ایرانی - که تعدادی از این شرکتها دانش بنیان هستند- وارد این عرصه شدهاند.
نظر شما